söndag 13 september 2009

Levande boende

Det är som fröken skriver. Har man stökigt eller lever man i sin bostad?!. Jag antar hennes utmaning och visar några bilder från vårt hem en söndagförmiddag.

I hallen som inte är rikigt färdig renoverad så står det många skor. Hur kan man ha så många skor och då är inte alla framplockade. Jag diggar att ha många att välja på. Tänk om det är kallt ( som idag, 13 grader) eller som igår när det var 20 grader. Valmöjligheten måste bara finnas.

Köksbordet ser ut som "jerusalems förstöring". Allt överst, vi kom hem sent och dumpade allt där. Undra varför? Jaja, det kommer att snabbt försvinna, för detta gillar inte jag.
Jag tycker och anser att det ska synas att man lever i sin bostad. Har under en kort period i mitt liv haft ett "urperfekt" hem. Men blev jag lyckligare gladare och mera nöjd för det. Svaret är NEJ. Jag måste få leva med mina stickningar, skor och numera med böcker och papper på olika platser. Sedan får man ju "tuppjucket" på detta emellanåt och då blir det kliniskt eller snarare så undanplockat man kan få det på 3 rum och kök med för mycket saker.

2 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Jag och Mannen lever också fullt ut i vår hem, som varken är ett museum eller en inredningstidning! Vi har det fint!
Ha en bra vecka!/Sommarfröken

Trollmamman sa...

Jag har insett att jag tycker det är jättehemtrevligt att stickningarna ligger framme. Korsord framme på borden är också helt OK. Det är ju mina saker, mina trivsel-saker :-). Tyvärr ser det inte alls lika kul ut när det dräller läxböcker, benskydd eller innebandyklubbor (dvs barnens saker) överallt - snacka om att åtminstone jag är rätt egoistisk :-))