måndag 26 april 2010

Award

Mitt i tentaångest och vetenskapligmetodläsning fick jag en Award. Ändå från norra delen av Sverige av Knit a little. Precis vad jag behövde just nu under denna hysteriska vecka. Fast min hjärna har då inte fattat att det är tenta om några dagar. 9 timmars tenta framför dator. Om någon vill ha kontakt med mig efter det så kan ni ju vara rara och vänta ett dygn eller två. Inte säkert att fröken här svarar adekvat.

Har lyxat till det och idag beställt massage och ansiktsbehandling kl 18 för tentan slutar kl 17 och jag behöver bli ompysslad efter den chocken. Undra om massören kan gno lite extra på bakdelen då den lär vara öm ;)).

1. Tror att jag ser fram emot att vara klar specialist inom operationssjukvård i juni. Men min hjärna har inte förstått det ännu.

2. Jag ska ännu en gång får vara "mittpunkten" under nära vänners bröllop. Toastmaster för 4 gången.

3. Strukturerad, fokuserad och social.

4. Väger alldeles för många kilo, men vem gör inte det efter att kaosteorin (läs utbildningen) kom in genom dörren i augusti och förhoppningsvis försvinner i mitten på juni månad.

5. Har sedan många år en KM som är östgöte, men dock inte med ful dialekt. Tackar högre makter för det!

6. Har ett hatälskande förhållande med minstingen i hushållet. Doris, dvärghamster och vikt 22 gram.

7. Undrar vad jag ska skriva här....... TENTAÅNGEST!!!

Ni som känner för det får gärna ta denna Award. Ni är alldeles för många kända och okända bloggare som jag följer och som får mig att både gråta och gapskratta. TACK KÄRA NI!

Inga kommentarer: