tisdag 8 juni 2010

KLAR, FÄRDIG

ja eller hur jag nu ska förklara de som skett under två dagar där uppe i Värmland.

Jag är verkligen klar specialist. Har inte lyckats förstå det ännu och förstår ännu mindre att jag på måndag ska stå där och har en ny titel, nya arbetsuppgifter, nya arbetskamrater.

Vad menar dom? Efter 40 veckor så ska jag kunna så mycket nya saker att det inte är klokt, kan jag verkligen detta ? Är jag redo? Jodå, jag är redo och LÄNGTAR, bara lite svårt att tro det så här första dagen som specialist. Vet att jag har en superspännande och inspirerande tid att vänta, inte minst min mentor ser jag fram emot. En mycket mycket erfaren specialist med pondus och karaktär som lyser om henne. Det vill jag är lära mig av henne. Hennes lugna och metodiska sätt att arbeta alltid med en glimt och en härlig humor. Mycket skratt hade vi tillsammans i vintras och jag tror och hoppas att det kommer att bli så nu.

Nu är jag ledig i några dagar, ska försöka njuta och bara vara, lite svårt när 40 hysteriska veckor plötsligt är över. Men stickningen har räddat mig förr och kommer att göra det även denna gång.

8 kommentarer:

Trollmamman sa...

Jag känner verkligen din glädje genom orden! Stort GRATTIS! Vad härligt det låter att längta efter lärdom så där :-)

Jenny sa...

Jättegrattis! Vad härligt att äntligen vara klar, det har ju verkat lite hektiskt när man hört dig tala om studietakten!

Kram / Jenny

Malin sa...

Så härligt!! Stort stort grattis!

Jag hoppas att du kan koppla av ordentligt på de lediga dagarna.

Kram!

Inger sa...

Stort grattis till att ha klarat av detta(nu tvivlade jag ju aldrig på att du skulle lyckas).

Sanna T Sköld sa...

Stort grattis!!!! Härligt att 40 veckor av kaotiskt hysteri är nu till ända och att du får ett annat jobb. Lycka till med jobbet så syns vi snart!!!!

Kramar

Marias garnhändelser sa...

Jättegrattis!

Fröken Fräken sa...

Whohoo! *Gör vågen.*

Garnhumlan sa...

Grattis!
Alltid härlig känsla att bli färdig. Lycka till med nya jobbet!