måndag 6 september 2010

Jobb jobb jobb

Semester över för två veckor sedan och nu har jag jobbat långhelg och känt på det. Inte så betungande men man vet aldrig på fredagförmiddagen hur resten av helgen kommer att te sig.

Har för första gången tagit med stickning på nya jobbet och det blev helt knäpptyst i fikarummet, ni vet så där tyst så att man bara känner att man måste säga någonting snart. Men min mentor löste problemet med att fråga vad det var för garn och sedan var de andra med i pratet.

Idag ledig dag och det är så skönt, glider runt i pyjamas fortfarande och skäms inte för det. Min enda lediga dag och sedan är det dax att jobba igen. Då får man helt enkelt tänka att detta är både lördag och söndag så det är bara att relaxa, ta fram stickning, fika god fika (rosa prinsesstårta) och mysa vidare. På stickfronten intet nytt var jag på väg att skriva men då hade jag lurat er, jodå två sjalar är på gång. En fin stickfrossas axelvärmare i rött heavens hand och så en Ishbel i malabrigos garn - merinoull och silke mumms för händerna.

Trevlig vecka!

1 kommentar:

Inger sa...

Undrar om det är det att andra får dåligt samvete för att de inte gör något,som orsakar sådana här tystnader.Sticka lugnt vidare!