söndag 16 augusti 2009

Semestern över

just nu känns det som om jag har varit ledig dubbelt så länge som jag har. Mycket märkligt fenomen! Sista semesterhelgen innebar sommarfest hos svärmor, med mycket fisk och skaldjur samt skratt och sent nattprat. Härlig avslutning på en härlig semester. KM och jag är nöjda. Vi har bara varit och kan tillsammans vandra runt i några timmar och endast peka på saker, fotografera, föreslå fika och uppleva tystnad. Är det inte underbart?!

KM har flitigt flugit och pluggat under semester och klarat sina tentor. Jag är full av beundran. Jag själv har grävt mig djupt ner min garnstash och konstaterat att jag har många skojiga projekt framför mig som jag bara vill starta upp. Men först friidrotts-stickningen och sedan får jag starta vad jag vill, hihihi. Jag har även mentalt ställt in mig på att jag ska plugga ett år och jag ser fram emot det med spänning, nyfikenhet och lite skrämmande är det. Ska jag börja tenta av saker igen. =)) Men det är helt självvalt och jag är laddad.

4 kommentarer:

stickresan sa...

Ja,Gail är så vacker. Lite knepig dock, hon kräver min fulla uppmärksamhet.
Vilken underbar bild!

Inger sa...

Är solen på väg upp eller ner?

Kristina sa...

Solen är på väg ner över Öckerö/Hönö. Fotografiet är taget från stugan på Grötö. Otroligt vackert var det.

Sommarfröken sa...

Den underbar bilden är väl en värdig avslutning på en bra sommar! Som den Sommarfröken jag är längtar jag redan till nästa... Kramis!/Sommarfröken