söndag 9 augusti 2009

Varm helg

Helgen har inneburit fin väder och det i sin tur innebär, bad, bad, bad och förbättring av solbrännan. Lördagen började med invigning av Garnbutik och fortsatte med bad vid Varamon. Bild tagen sen eftermiddag då de flesta barnfamiljerna börjat bege sig hemåt. Vi fann en bra plats på sandstranden och låg där några timmar. Självklart stickades det en del samt en del fika intogs. Vattentemperatur ca 21. Kändes kallt i den varma luften. Vättern bjöd på kallt och klart vatten vilket innebar några meters sikt.
Det viktigaste, strandmadrass, badkasse, fika samt stickpåse.

Idag har det däremot varit tur på altanen som avslutades med bad i Stora Rängen, vattentemperatur ca 25 och inte lika klart vatten som Vättern men mycket skönt.
Har invigt nyköpta garnet Milk and Honey, mycket speciellt att sticka i. Mjukt och lite slinkigt att sticka i men samtidigt lite klurigt då det består av väldigt många trådar och jag inte hade någon spetsig sticka utan en lite trubbig ebenholtssticka. Var väldigt lätt att hamna mitt i garnet. Får nog plocka fram sandpapper och fixa till spetsarna på stickan.

Kvällen avslutades med bebisgos och mycket god middag hos Fröken. Hur mysigt är det inte när en knapp vecka gammal N kommer till ro i famnen och sover där i över en timme. SUCK!
Fröken passade på att sticka och jag bara satt.

2 kommentarer:

Inger sa...

Inte utan att man blir lite avundsjuk på babymyset.

Sanna T Sköld sa...

Oj, vad långt du hunnit på mjölkgarnet! Härligt att träffa N också.