söndag 11 oktober 2009

Ännu en studie vecka är över

Så här har vi sett ut mesta tiden under veckan i Karlstad. Tränat på tvätt, suturering, tvätta egna händer, ta på sig handskar mm. Många moment att lära sig och få in. Till slut kommer man väl förhoppningsvis inte att tänka när man gör det.

På stickfronten går det sakta framåt. Har inte orkat sticka många varv på kvällen och framförallt inte läsa mönster på engelska. Det har varit långa dagar och mycket information.

Tur att det bara är söndag. Behöver verkligen vila en stund och bara få vara.
Blir att sitta i soffan och sticka lite under eftermiddagen.

3 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Hoppas du får en vilsam sticksöndag! Visst är det kul att plugga men det kostar på också, andra intressen får stå tillbaka lite! Men du gör det bra, det verkar vara en hel vetenskap bara det där med att tvätta på rätt sätt! Kramen!

Malin sa...

Låter som att du haft en händelserik vecka och jag förstår att det tar på krafterna. Här görs det inte heller många knop idag. Fast jag har äntligen blockat min Lemhus!! Inte en dag för sent och det var tack vare nyinskaffade blockningsvajrar. Jag var ju tvungen att testa dem! :)

Anna sa...

Hoppas få träffa dig i en operationssal i framtiden! Eller, ja...egentligen inte förstås... Men om jag måste vara där så hoppas jag att du är det också.