fredag 16 oktober 2009

ECO Ull

Fick i födelsedagspresent i höstas ett så underbart presentkort på Garnnetto. Nu i veckan efter praktik, lite lagom trött så cyklade jag ner och jag visste precis vad jag ville ha. Trodde jag!
ECO ullen har jag klämt och kännt på så mycket att jag visste vilket garn jag skulle ha. Hade även bestämt mig för att någon gång följa ett mönster som det står (det har vi inte sett ännu), sticka med rätt stickor och framförallt rätt garn. Hittade snabbt ett mönster med Ingers hjälp. Men sedan kom kruxet. Vad menar dom? Hur många färger får man göra ett garn i. Jag klämde på de blå, de orangefärgade (urläckra), tillbaka till de grå som jag innan jag klev in i butiken trodde att jag skulle köpa. De bruna, tillbaka till de grå. Men titta där, det fanns ju gröna.

Men åh vad jobbigt det ska vara. Efter en del dividerande med mig själv och även med Inger så tog jag de gröna och bruna. Men ikväll blev jag tveksam och funderar över om jag inte ska sticka den i grått i allafall. Är det verkligen bara jag som är så här omständig? Jag hoppas inte det.

2 kommentarer:

Sanna T Sköld sa...

Inte alls!!! Du känner i alla fall en till som är ganska omständig. När jag väl har bestämt mig så finns det nästan aldrig tillräckligt med garn så då blir det samma procedur igen.
Kramar
Sanna

Varkenoch sa...

Haha, jag känner också igen mig. MEN jag måste säga att ditt färgval är superfint!