fredag 1 januari 2010

Bekännelse..

Så här på årets första dag så känner jag för att bekänna min WIP. Först ut är en vante i plassards alpacka i två färger. Mönstret är ur Ullcentrums bok om öländsk stickning. Nummer två - sjalen Luna moth som jag hoppas kommer att bli en bra sommarsjal. Stickor nr 4.5.

Nummer tre - Flower basket shawl. Har tre nystan Drops alpacka och jag hoppas att garnet kommer att räcka. Stickor nr 4. Nummer fyra har avstannat lite då jag inte blev nöjd med färgövergången. Näverstickning i garnet Fame trend och stickor nr 4,5.

Nummer fem av WIP är en nystartad Birds eye. Har längtat länge efter att få sticka en sådan och har idag satt fart. Härlig grönblå färg i garn från Sannstick. Ull och kashmireblanding och stickor nr 3,5.

Nummer sex är ett par benvärmare i drops alpacka. Stickas med dubbeltråd och strumstickor nummer 4. Lätt mönster med falska flätor och jag stickar dem snabbt för att få användning för dem nu när kylan slagit till ordenligt.

Nummer sju. Hmm en nyligen påbörjad mössa i Debbie Bliss garn. Tweed och angora. Men stenhårt att sticka i. Ska bli en mössa till mig med flätmönster pp. Stickor nr 3,5.

Nummer åtta är en panda-sjal. Stickas i Drops Delight garnet och stickor nr 6. Håller på med halvbågarna nu så det är inte jättemycket kvar. Är nöjd med färgvalet.

Har letat i några andra stickkassar men jag har visst inte fler WIP. Visserligen tre UFO som ger mig dåligt samvete. Känns ändå rätt bra så här första dagen på nya året att inse att det inte var flera *fniss* .
God fortsättning!

2 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Hej och gott nytt år!
Vilka härliga WIP du har! Lycka! Och allt ser ut att bli jättefint också!
Jag har också "råkat hitta" både UFOn och halvt bortglömda WIP nu när vi håller på att packa ihop bohaget... Händerna behöver verkligen inte ligga i knät och lata sig!!
Ha det bra! Kram från Sommarfröken

Sanna sa...

Hm, jag tror inte jag törs visa alla mina, men kanske när jag stickat klart några. Ha det gott och tack för senast!!!

Kramar
Sanna